CPUV Nuffnang- Altel Digital Campaign


Salam...
Hai semua..Selamat petang...
Dah lama sebenarnya tak bukak website nuffnang nie..
hari nie buka la..mana tahu ada yang melekat kan..
tapi memang ada pun..Alhamdulillah laa...

Altel ni merupakan perkhidmatan terbaru prabayar mudah alih
yang membolehkan anda membuat panggilan
dan menghantar pesanan mesej melalui SMS atau servis data.

 Altel juga menawarkan perkhidmatan telefon prabayar
seperti panggilan suara dan SMS, data mudah alih dan panggilan IDD.
 Altel juga turut menawarkan pelan jalur lebar mudah alih (broadband plans)
bagi kuota 500MB, 1GB, 2GB, 3GB, 5GB.
Sebarang maklumat lanjut boleh klik Altel.

Andainya kawan2 ternampak ke iklan altel nie..
jangan malu..jangan segan..Klik ok..:)

TQ en.nuffnang sebab bagi CPUV..

seindahcerita: mengantok dipetang jumaat


Continue Reading…

Cake super hebat

Salam Jumaat Semua..
dah bekpes ke...
Semoga hari ini lebih baik dari semalam ok...

Pagi nie nieyl nak share cake yang super comel ok..
Nak makan pun alahai...sayang...























Sungguh hebat n keatif kan dieorang yg buat kek-kek nie...
klu kite yang x mahir nie la..drpd mesin jahit jadi ape ntah kan..hihi..

seindahcerita: mood ke laut..sbb weekend nie xde time rehat...ada kenduri kat kg..
Continue Reading…

Ada rezeki lebih kita kongsi

Salam..
Selamat Pagi...
Itulah klu bz sgt blog pun x sempat2 nak buka..
terkumpul banyak cter nak di coret kan dlm blog nie...
kepada mereka yang dah selamat join giveaway nieyl tuh..
harap bersabar yea...nieyl akan update pemenang2 nye..
dalam masa yang terdekat ini...stay tuned..

Syukur Alhamdulillah...
Allah murahkan rezeki nieyl tahun nie...
Walaupun tak semewah mana...
Tapi harus di ingatkan bahawa..
Setiap yang kita dapat itu bukan 100% hak milik kita seorang..
jadi,berkongsi lah dengan orang lain..

Sempena perhimpunan bulanan nov nie..
nieyl ngan en.husband pakat nak sponsor goodies bag..
Walaupun dalam nyer tak la mewah mana..

Dalam tuh nieyl ade letak gula-gula..
perisa buah-buahan..biasa klu dlm perhimpunan nie..
mulut mesti nak makan something..hehe..
 Lepas tuh nieyl ada buat coklat..
nieyl letak 2 biji setiap bag...dan air kotak..:)

Cuma kesian kat urusetia tak dapat..
Sbb goodies bag abis...:)
InsyaÁllah klu ada masa nanti nieyl buatkan lagi coklat tok urusetia pulak yea..
Oklah...nieyl ada lagi keje nak kena buat...
nanti ade mase nieyl update lagi cter k..
bye2...

seindahcerita: plan cuti untuk bulan 12..
Continue Reading…

Seni buah buahan

Salam..selamat pagi...
Arini merupakan ari terakhir sesi persekolahan untuk 2014..
Mak ayah mesti tgh plan nak bawak anak2 bercuti di mana...
dan tak kurangjugak ade yg seronok sbb jalan tak jammmm:)

So,pagi ni jom kite layan seni ukir pada buah buahan..
kreatif..:)








haha...hodoh nyer...:P

seindahcerita: mengemas office..nak kena pindah..


Continue Reading…

Anak bulus ku

Salam..
Selamat Petang...
Aritu nieyl ade up cter anak nieki kan..
bagi yang baru ikuti blog nieyl nie..
nieki tuh kucing nieyl (betina)
Patcy pulak kucing nieyl yang Jantan..

So,yg si comey bulu kembang,lembut,halus nie...
Anak perkongsian hidup nieki ngan patcy...

So,smlm ada masa ckit untuk bersihkan si comey nie..
bukan main manja lagi die...
tengok la aksi dia...
Dia agak malas ckit macam bapak dia..haha...
lepas tuh manja pun ikut bapak dia...
Sbb jarang la dia bising...
Sbb nyer dia suka tidur..hihi...


nieyl mmg suka join group2 kucing..
So,smlm saje la letak gambar nieki ngan si comey nie...
So,ramai pulak kata nak beli...
So,hakikatnya saya tidak jual..
kalau nieki beranak byk2 tu lain la...
Sbb nieki nie jenis yang x beranak byk..
So,anak2 dia sgt2 unik dan bermutu..ceh!wah!pandai2 je...:P

Smlm ada seseorang tgh mencabar kesabaran ku..
katanya "buat apa jaga kucing...sbb itu tak beranak"
nak tahu nieyl jawab apa..
"kite nie walaupun tak ada anak,jaga kucing2 nie..
kalau kita mati pun..sekurang2 nyer kucing2 boleh mendoakan kita..
Daripada ramai anak..tapi .........(nieyl terhenti di situ)

Apa kaitan jaga kucing dengan zuriat??

seindahcerita: bagi cadangan name untuk si comey nie (die jantan )
Continue Reading…

bloglist: Giveaway Blog Nieyl..sila semak


1. http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/11/segmen-giveaway-blog-nieyl.html
2. http://belongtomee.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
3. http://www.sihatitunikmat.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
4. http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
5. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
6. http://lissadblog.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
7. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
8. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
9. http://kylifa.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
10. http://eswaijie.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-by-nieyl.html
11. http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
12. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
13. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
14. http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
15. http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
16. http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
17. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
18. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
19. http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
20. http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-niey.html
21. http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
22. http://amirahamer.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html
23. http://loveneddy.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-blog-nieyl.html


seindahcerita: tak sabar nyer nak bagi hadiah....:)

Continue Reading…

mickey and minnie mouse cup

Salam..
Selamat pagi semua...
Sudah ari rabu...tinggal 2 hari aje lagi..
cuti sekolah bermula kan..
dah plan ke nak ke mana?

Siapa kat sini minat Mickey n minnie mouse??
nieyl pun suka tapi x terlalu obses la..hihi..
jom cuci mata tengok cup-cup mereka yg sangat comey...|

















macam-macam warna..
bentuk..mcam2 gaya mickey n minnie nie kan...:)

seindahcerita: smlm baru booking Apartment kat TBR..:)
Continue Reading…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...